Inner-journey

Ayahuasca

Een drank met een sterk reinigende, helende & visionaire werking
Deze drank wordt al duizenden jaren ceremonieel gebruikt als medicijn voor lichaam en geest door de bevolking van het Amazonegebied. Ayahuasca heeft een sterk reinigende, helende en visionaire werking. Er wordt vaak gesproken over Madre Ayahuasca (Moeder Ayahuasca), omdat veel mensen de energie van Ayahuasca ervaren als een liefdevolle en vrouwelijke energie.
 
De werkzame stoffen van de ingrediënten zijn dimethyltryptamine (DMT, een lichaamseigen stof) en monoaminen-oxidase-enzymenremmer (een MAO-remmer).
 
Bij gebruik van Ayahuasca verandert je bewustzijnstoestand, waardoor je innerlijke waarneming heel sterk wordt. Je krijgt toegang tot diepere lagen van je bewustzijn, waardoor het mogelijk wordt om op een zeer intense manier te reflecteren op jezelf en op je leven tot nu toe. Dit gaat dieper dan de gemiddelde therapie, omdat zich tijdens je reis dingen kunnen openbaren, waar je niet bewust van was of kon zijn. Dat wat jij tot nu toe voor waarheid hebt aangenomen, kan zomaar heel anders blijken te zijn.
 
Ayahuasca is een medium om in contact te komen met andere ‘werelden’ en brengt je in staat om ook zelf te communiceren, er is dus sprake van interactie.
 
Hetgeen waar je mee communiceert, manifesteert zich in vormen, kleuren, patronen, entiteiten, werelden, energieën of combinaties hiervan.
 
Op het moment dat je Ayahuasca drinkt en de visuals ingaat, is het alsof er een poort open gaat. Je wordt meegenomen naar plaatsen die je nog nooit eerder bent tegen gekomen. Hier kun je een transformatieproces ondergaan wat tot stand komt op basis van de intentie die je voor de reis plant.
 
Een Ayahuasca reis kan op oneindig veel manieren tot uiting komen. Soms op een vooral emotionele manier, soms fysiek, soms mentaal en andere keren weer heel visionair waarbij je echt naar diverse plekken toe kan reizen.
 
AYAHUASCA
Ayahuasca kan je geest bevrijden van stress, depressieve gevoelens, storende gedachten en zelfs van trauma’s. Dingen die je vanuit je verleden onbewust belemmeren in het nu, kunnen naar voren komen tijdens een ceremonie. Deze onbewuste, beladen emoties kunnen dan worden herbeleefd, verwerkt en losgelaten.
 
De diepe innerlijke reis die je maakt onder invloed van Ayahuasca is voor velen de sleutel gebleken die de poort opent naar het onderbewuste. Ayahuasca laat je tijdens de reis zien wat voor jou belangrijk is. Natuurlijk kun je voor de ceremonie met vragen zitten, maar dat betekent niet dat ze hoe dan ook ‘behandeld’ worden. Ayahuasca brengt dat naar boven wat op dat moment van belang is, en waar je onderbewuste en jouw ziel op zoek naar is.
 
CONFRONTATIE
Je zult na het lezen van het bovenstaande begrijpen dat Ayahuasca, behalve verlichtend, ook zeer confronterend en uitdagend kan zijn. Het is goed je daarvan bewust te zijn als je overweegt aan een Ayahuasca ceremonie deel te nemen. Het is belangrijk je af te vragen of je werkelijk bereid bent om diep in jezelf af te reizen en je problemen of wat je ook maar tegen kan komen onder ogen te zien.
 
Tijdens de Ayahuasca ervaring zijn de 4 belangrijkste sleutelwoorden; overgave, vertrouwen, acceptatie en loslaten. Het is niet te voorspellen welke gebeurtenissen, trauma’s, inzichten, overtuigingen en de bijbehorende emoties er in jouw reis naar voren komen, maar je krijgt wat je aankunt en niet meer.
 
De manier waarop je naar jezelf, naar anderen en naar de wereld kijkt, kan in positieve zin spectaculair veranderen na één of meerdere Ayahuasca ceremonies.
Je staat krachtiger en bewuster in het leven. Oude problemen en negatieve gedachtenpatronen zullen minder op de voorgrond staan of zelfs helemaal verdwijnen. Er ontstaat ruimte waardoor je meer uit je leven kunt halen en meer kunt genieten.

Ben je er klaar voor om een innerlijke reis te maken met ayahuasca? 
Heb je het idee vast te zitten in je leven, heb je last van klachten als depressie, chronische vermoeidheid of heb je dingen meegemaakt in je leven die nog niet goed verwerkt zijn en je nog steeds parten spelen?

Ayahuasca kan je inzichten geven over de oorzaak en het helpen bij het oplossen van je problemen.
Een Ayahuasca ceremonie geeft aan iedereen een unieke ervaring. Het biedt een kijkje in je ziel en laat zien wie je werkelijk bent en kunt zijn. Het stelt je in staat contact te maken met je onderbewuste, een diepe verbinding met je ware ik. Ayahuasca heeft een sterke helende werking voor zowel lichaam en geest.

Inner-Journey biedt professionele begeleiding bij o.a Kambo of Ayahuasca ceremonies voor persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, emotionele en fysieke heling. Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording, persoonlijke groei, heling van trauma’s en levensvraagstukken, waardoor je weer in contact komt met jezelf.

Wij willen je graag een liefdevolle, warme, maar ook veilige en professionele setting bieden waarin je je Ayahuasca reis kunt ervaren, je mag zijn wie je nu bent en je kunt ontwikkelen tot de gelukkige, authentieke persoon die je kunt zijn.

Wij lopen graag even met je mee op je levenspad; het zou zo maar eens het begin kunnen zijn van een mooie verandering in je leven.

Neem contact op via www.inner-journey.nlEr zijn geen producten in deze categorie.